ONZE DIENSTEN


Heb je zelf geen groene vingers maar wil je wel optimaal van je tuin genieten?
Bekijk even hoe we je kunnen helpen!

Tuinonderhoud Tuinman Tuinier Gent

Tuinonderhoud


Maaien van het gazon, hagen scheren, bloemen snoeien, gras verticuteren en bemesten, de tuin onkruidvrij maken, een lente- of herfst schoonmaak.
Zo ligt je tuin er het hele jaar door piekfijn bij.

Tuinontwerp tuinman gent

Tuinontwerp


Is je tuin toe aan vernieuwing? Zijn veel planten kapot gegaan of passen ze niet meer in de tuin? Wil je graag nieuw, mooi, groen gras?
Contacteer ons en we maken samen een plan om je tuin weer te laten schitteren. We houden rekening met jouw persoonlijke wensen en verzoeken.

grondwerken tuinman gent

Grondwerken


Ook voor het uitvoeren van de grondwerken kan u op ons rekenen. We zijn goed uitgerust met professioneel materiaal. Uw terrein zetten we volledig blank en nivelleren we om van een blank canvas te beginnen bij de aanleg van een nieuwe tuin. 

De voorbereidende werken zijn minstens even belangrijk als de afwerking.

tuinaanleg tuinman gent

Tuinaanleg


De volgende stap is het uitvoeren het samen gekozen ontwerp. We voeren de nodige grondwerken uit en daarna gaan we verder met het leggen van graszoden of inzaaien van gras. planten van bloemen, struiken en hagen. We leggen je  nieuw terras aan, we creëren wandelpaden waar je dit wenst. Met veel precisie gaan we  je nieuwe tuin aanleggen.

afslutingen omheiningen tuinman gent

Tuinafsluitingen


Is je oude omheining toe aan vervanging?
Ook voor een tuinafsluiting kan je bij ons terecht.
Lekker in je bikini aan het zonnen in de tuin? Dan wil je natuurlijk niet dat de buurman meekijkt!

Of wanneer je gezellig met vrienden en familie aan het barbecueën bent heb je misschien geen behoefte aan de buren die alles kunnen zien.
Jouw tuin is jouw plekje en gelukkig kan je er een paradijs van maken! 

oprit aanleggen tuinman gent

Opritten en terassen


Met een hoge precisie plaatsen we jouw terras en/of oprit. Voor je terras kan je kiezen tussen natuursteen, keramische tegels of hout. De mogelijkheden voor je oprit zijn heel uiteenlopend: grind, dolomiet, betontegels en -klinkers, keramische tegels, klinkers, natuursteen, kasseien, beton, asfvalt of grasdallen.

Beregening bewatering besproeing gazon gras tuinaanleg gent

Beregening


KHet plaatsen van een beregening houdt je gazon altijd groen. Dit kan uiteraard ook bij struiken en hagen geplaatst worden. Je hoeft geen uren  meer vrij te maken om met de tuinslang water te geven aan je bloemen, struiken, hagen en gras. Terwijl je bewateringssysteem zijn werk doet kun jij lekker luieren in je mooie tuin. Dit wordt best gedaan in combinatie met een grondwaterput zo vermijd je een hoge waterfactuur!